Beoplay H9 vs. Beoplay H9i

Beoplay H9 vs. Beoplay H9i

Vi har idag kunne præsentere en opgraderet version af vores verdensberømte over-ear-hovedtelefoner H9 med et elegant design, bedre lydkvalitet og avancerede funktioner for at give dig en bedre oplevelse på farten.

Nedenfor ser du en beskrivelse af alle de nye, spændende og avancerede funktioner:

 • NÆRHEDSSENSOR: En smart funktion, der automatisk afspiller lyden og sætter den på pause, når du tager hovedtelefonerne på eller af.
 • TRANSPARENCY MODE: Giver dig mulighed for at lytte til dine omgivelser, når du vil, med et enkelt tryk på en knap.
 • FORBEDRET AKTIV STØJREDUKTION: Kraftigere støjreduktion ved lave frekvenser, så menneskelige stemmer fjernes mere effektivt.
 • FORBEDREDT LYDKVALITET: Vi har introduceret en ny basport med dybere og mere kraftfuld bas og tilføjet en dedikeret mikrofon, der forbedrer lydkvaliteten.
 • USB-C-LADER NU MED 1,25 M. KABEL: Kompatibel med alle vores BT-højttalere. Med et længere laderkabel kan du lytte til dine hovedtelefoner under opladning.
 • OP TIL 16 TIMER LÆNGERE AFSPILNINGSTID: Nu med en imponerende afspilningstid på op til 30 timer. Vi har forlænget afspilningstiden betydeligt med et optimalt kredsløbsdesign og større batterikapacitet.
 • DOBBELT TILSLUTNING OG STØRRE BT-RÆKKEVIDDE: Du kan forbinde din H9i trådløst med to enheder på samme tid, og med en forbedret rækkevidde kan du streame musik på længere afstand fra din enhed uden afbrydelser.


Derudover har vi raffineret designet med den ikoniske elegance fra H6:

 • ET RENERE UDTRYK:
  – Forenklede monoarme i aluminium, slankere ørepuder og større aluminiumsskiver
  – Elegant integreret i kabinettet er en mikrofon med en enkelt spalte og aktiv støjreduktion
  – Forbedret betjening med knapper
  – Integreret og mere sikker fjernelse af batteriet direkte fra ørekoppen


Vejledende priser:
Beoplay H9 vejl. pris 3.799,- kr. – Sælges kun i vores butikker, så længe lager haves.
Beoplay H9i vejl. pris 3.799,- kr.

Vi håber ovenstående har hjulpet med at klargøre hvilke opdateringer, du finder i de nye Beoplay H9i. Hvis der skulle opstå spørgsmål, er vi altid at træffe på info@bocopenhagen.dk.

Køb, se flere billeder eller læs mere om Beoplay H9 og Beoplay H9i lige her på vores hjemmeside.