TV

Bang & Olufsen TV

Er du på udkig efter et nyt TV til stuen, soveværelset eller køkkenet? Så er en B&O Beovision lige det, du har brug for. Med et B&O fjernsyn får du knivskarpe billeder, fantastisk lyd og lækkert design. En B&O fladskærm er ikke blot et fjernsyn, men også et møbel, der skal være en del af og passe ind i lige netop dit hjem. Derfor fås alle vores TV med forskellige beslag og stande, så det er muligt at placere dit TV, hvor det passer bedst. Se og læs mere om de forskellige modeller herunder.

2.100,00 DKK Til TV og Højttalere
KAMPAGNE
38.000,00 DKK34.000,00 DKK el. fra 653,- kr./mnd.
Fra: 26.388,00 DKK el. fra 1.100,- kr./mnd.
KAMPAGNE
Fra: 50.000,00 DKK KAMPAGNE: FÅ OP TIL 20.000 KR. I RABAT
Fra: 108.000,00 DKK el. fra 2.709,- kr./mnd.

Flexible living

BEOVISION er ikke blot er et fjernsyn, men også et møbel, der skal være en del af og passe ind i lige netop dit hjem.
Nedenfor er listet de forskellige modellers opsætningsmuligheder.

Beovision Horizon - Vægbeslag - placeringsmulighed

Beovision på vægbeslag

Beovision Horizon er hængslet i midten, så det kan flyttes frit til både højre og venstre og i to helt forskellige bevægelsesmønstre. Vægbeslaget er et af de mest avancerede af sin slags.

Beovision Eclipse kan monteres elegant på væggen og drejer automatisk ud til den indstillede vinkel, så snart du trykker play på fjernbetjeningen. Vægbeslaget fås både som motoriseret samt manuelt og kan monteres i venstre og højre side.

På trods af sin størrelse kan Beovision Harmony også monteres elegant på væggen. Når TV’et tændes løfter det sig elegant op, mens højttalerne folder sig ud. Vægbeslaget fås kun som fast vægbeslag.

Beovision Horizon - Gulvstand - placeringsmuligheder

Beovision på gulvstand

En B&O fladskærm på gulvstand giver en utrolig fleksibilitet. Gulvstanden giver mulighed for at dreje tv’et fra side til side vha. din Bang & Olufsen fjernbetjening, BeoRemote One, så du kan se skærmen fra en hvilken som helst position i rummet. Ved at indstille en fast position, vil dit TV automatisk bevæge sig hertil, når du tænder for det.

Modeller med gulvstand: Beovision Horizon, Beovision Eclipse, Beovision Harmony

Beovision Horizon - Rullestand - placeringsmuligheder

Beovision på rullestand

Beovision Horizon rullestanden giver max fleksibilitet. Den gør TV’et mobilt på en meget enkel og brugervenlig måde. Rul TV’et hen på en midlertidig position, og rul det tilbage til en mere diskret position efter brug.

Modeller med rullestand: Beovision Horizon

Beovision Horizon - Staffelistand - placeringsmuligheder

Beovision på staffelistand

TV’et hviler på to små fødder og placeres i en let tilbagelænet position med en vinkel på ni grader. Giver et skødesløst, cool og diskret udtryk. Brug staffelistanden til at stille din Beovision på gulvet eller på et lavt møbel.

Modeller med staffelistand: Beovision Horizon, Beovision Eclipse

MERE ALSIDIG END NOGENSINDE FØR

Vores TV’er er nu mere alsidige, end de nogensinde har været før. Med et Bang & Olufsen TV får du ikke kun lækkert design, perfekte billeder og den karakteristiske Bang & Olufsen lyd, du får også et hav af spændende funktioner, såsom Smart TV, Google Cast, BeoLink Multiroom, Ultra-High Definition (4k) billede, LCD skærm med LED backlight dæmpning, med flere. Få en gennemgang af de mange funktioner her nedenfor og vær bedre rustet til at vælge det TV, der passer til dig.

Alle vores TV er SMART TV. Smart TV betyder at fjernsynet har internet adgang, hvilket gør det muligt at hente alverdens indhold fra internettet ned på din B&O fladskærm. Der er allerede for-installerede apps i vores fjernsyn, men det vil ligeledes være muligt at hente dine egne apps, som f.eks. ViaPlay, TV2 PLAY, DR TV, HBO Nordic, YouTube, mm. og således se film, serier, tv programmer, osv. herigennem – Fuldstændig som du gør på din smartphone.

Som noget nyt har vi lanceret vores nye TV platform i samarbejde med Google Cast. Google Cast er en teknologi, som lader dig caste, dvs. streame, din favoritunderholdning fra din telefon, tablet eller bærbare computer til dit TV eller dine højttalere.

BeoVision kan afspille alle dine online musiktjenester. Vælg mellem millioner af sange fra populære streamingtjenester som Spotify, Deezer og Google Play Music direkte på dit TV – og gør det til et førsteklasses musiksystem. Fyld dit hjem med din yndlingsmusik i sublim Bang & Olufsen lydkvalitet.

Lyt til al verdens radiokanaler via den indbyggede TuneIn Radio. TuneIn giver dig mulighed for at opdage, at følge og lytte til, hvad der er vigtigst for dig – fra sport, til nyheder, til musik, til podcasts. Med TuneIn får du adgang til over 100.000 radiostationer og mere end fire millioner podcasts streaming fra hele verden.

Gå ikke glip af dit yndlingsprogram. I et Bang & Olufsen TV er der mulighed for tilslutning af en ekstern USB harddisk, der gør det muligt at optage programmer. Vores BeoVision Avant har ligeledes indbygget to TV tunere, hvilket giver mulighed for at optage og se et program samtidig.

 LYDEN & BILLEDET

Beovison har fantastiske integreret højttalere og trådløst surround-modul. Det visuelle indtryk handler ikke kun om at behage øjet. Også ørerne skal forkæles, hvis virkelighedssansen for alvor skal udfordres. Kombinationen af exceptionel billedkvalitet og stor lyd gør Bang & Olufsen TV’er i stand til at levere oplevelser, der langt overgår deres størrelse.

Alle vores TV har indbygget Immaculate Wireless Sound, der giver mulighed for trådløs tilslutning af op til otte eksterne højttalere, ud over de kabelforbundne højttalere (der kan forbindes via det indbyggede surround-sound modul). Surround sound er en teknik til at berige lydkvaliteten af en lydkilde med ekstra lydkanaler fra højttalere, der omgiver lytteren (surround-kanaler). Det giver lyd fra en 360 ° radius i modsætning til “skærm-kanaler “, hvor lyden kun stammer fra lytterens fremad bue (venstre, midten og højre).

Vores Beovision Horizon er udstyret med en sensor, der analyserer lysforholdene i rummet, så skærmens lysstyrke altid er optimal – dag og nat. Vi kalder det Automatic Picture Control med Chromatic Room Adaptation. Sensoren måler mellem 180 grader. Chromatic Room Adaptation optimerer konstant hvidbalancen ved hjælp af sensorer, der både måler farvetonen og det omgivende lys i rummet. Resultatet er farvemættede, levende billeder, som giver en uforlignelig visuel oplevelse.

FØRSTE B&O FJERNSYN

I 1952 kom Bang & Olufsens første TV-apparat på markedet. Det hed TV 508 S og fik øgenavnet ”Trillebøren”.

TV 508 S var et 12″ fjernsyn i et relativt stort kabinet. Størrelsen gjorde, at man fik et flot møbel, og at der blev plads til ikke mindre en tre højttalerenheder, men den var også en udfordring i produktionen. Derfor fandt man på at indbygge to håndtag som kunne trækkes ud. Samtidigt var der monteret to træruller i den nederste bagkant, således at man kunne flytte fjernsynet, ligesom man bruger en trillebøre – heraf øgenavnet for produktet. Allerede på dette tidspunkt var man altså klar over, på Bang & Olufsen, at lyden spiller en stor rolle sammen med billedoplevelsen og at fleksibilitet var en vigtig faktor, så man kunne flytte sit TV ud på gulvet, når man eksempelvis fik gæster eller blot skulle gøre rent.

BEOVISION

I 1967 udkom Bang & Olufsens første farve-tv ”BeoVision 3000 Colour”. Det blev hurtigt anerkendt som en af de allerbedste konstruktioner blandt farvefjernsyn. Modtagelsen af kunderne var flot, og blandt andet Danmarks Radio og det østrigske fjernsyn (ORF) valgte BeoVision 3000 som monitor til deres studier. BeoVision 3000 tiltalte mange mennesker som et flot møbel, der kunne skjule skærmen, når fjernsynet ikke var i brug. Samtidig var fjernsynet udstyret med fire hjul og dermed blevet nemmere at flytte og mere fleksibel.

Siden lanceringen af Bang & Olufsens første BeoVision TV har B&Os tv-serie heddet BEOVISION, og er blevet et ikon for kvalitet, lækkert design, knivskarpe billeder og fantastisk lyd. Kendetegnet er godt håndværk kombineret med højteknologisk forskning og udvikling.