Kom ind og oplev alle modeller i alle farver. Hovedtelefoner, bluetooth højttalere, multiroom produkter eller covers – Vi har det hele i udstillingen, så du kan træffe den helt rigtige beslutning for dig.

Er du på udkig efter et nyt TV? Så besøg vores TV udstilling, hvor vi viser alle størrelser, kombinationer af stande/beslag samt fronter og farver.

På første sal har vi mulighed for at demonstrere alle Bang & Olufsen højttalere på vores højttalervæg lige efter hinanden, så man kan sammenligne lyden på flere højttalere.

Og selvfølgelig har vi også en flot udstilling af multiroom højttalere, hvor der ligeledes er mulighed for at se flere variationer af vores prisbelønnede Beosound Shape. Så kig endelig forbi eller tag en virtuel 3D Tour her.

Book en fremvisning

Vi i BOCOPENHAGEN er stolte af at kunne præsentere et team med sammenlagt 103 års erfaring i branchen. Samtidig kan vi kalde os et af Danmarks yngste Bang & Olufsen teams. Så hvad enten det er reparation af ældre Bang & Olufsen produkter eller en rundtur i det nyeste indenfor teknologiens verden, står vi altid klar til at give dig den mest personlige og individuelle service i vores butik.

Vores mangeårige erfaring med Bang & Olufsen produkter giver os en uvurderlig viden, som vi altid kan trække på. Vi kender alt til ældre Bang & Olufsen produkter og vil altid være behjælpelige med at finde den bedste løsning, såfremt du ønsker at opgradere din teknologi til højere standarder. Vi er 100% opdateret på al ny avanceret teknologi indenfor billede og lyd, og vi giver os gerne god tid til en gennemgang, når du besøger os.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefon (skal udfyldes)

  Din besked

  Få et hurtigt overblik over priserne på vores Bang & Olufsen fladskærme samt tilbehør her. Er du på udkig efter et TV til stuen, køkkenet eller soveværelset, har vi det du lige står og mangler. Få knivskarpe billeder, fantastisk lyd og lækkert design.

  Få et hurtigt overblik over vores tilbud og igangværende kampagner her. Her finder du et overblik over aktuelle tilbud og kampagner på alle produkter fra B&O PLAY og Bang & Olufsen. Skriv eller ring endelig til os, hvis du er interesseret i at høre mere.

  Er du på udkig efter nye højttalere til din bolig? Få et overblik over priser samt tilbehør på vores trådløse og ikke-trådløse højttalere fra Bang & Olufsen her. Skab liv og stemning med højttalere fra B&O og nyd den optimale lydoplevelse.