Brugte B&O produkter

Beolab 50

Piano Black med sort stof på front og sidepaneler

Pris: 147.995 kr.
Vejl.: 228.000 kr.

Beolab 17

Hvid eksl. stand/beslag

Pris: 14.995 kr.
Vejl.: 21.800 kr.

Brugt B&O

hos Bang & Olufsen Frederiksberg

I vores butik på Frederiksberg udskifter vi jævnligt vores udstillingsmodeller og når et produkt først har været tilsluttet og i brug, betegnes det som brugt. Et brugt B&O produkt kan derfor ligeledes være et produkt, vi kun har anvendt til en event eller lignende og dermed kun brugt én gang. Brugte B&O produkter sælger vi til en lavere pris end den oprindelige, da vi ikke længere kan sælge dem som nye.

Da vi har hele Bang & Olufsens produktsortiment udstilles i butikken og mange af produkterne i flere farver og modeller, vil udbuddet af brugte B&O produkter hele tiden variere. Vi anbefaler derfor, at du løbende holder øje med siden her, eller kontakter os og bliver skrevet op i vores kundekartotek, så vi kan kontakte dig, hvis vi skulle få netop det produkt du leder efter til en god pris.

Alle produktkategorier bliver løbende skiftet ud: højttalere, fladskærme, musiksystemer og hovedtelefoner.

Vores brugte produkter kan for eksempel have kosmetiske mærker, men ikke fejle noget. Produkterne vil være opdateret med den nyeste software, og er stadig i højeste kvalitet i forhold til materialer og teknik. Så du kan derfor gøre en rigtig god handel.

Fælles for alle vores brugte produkter er, at de alle kommer med følgende garantier:

  • Opdateret med seneste software
  • Kontrol på eget værksted
  • 12 måneders reklamationsret, medmindre andet er anført.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre, hvilke brugte B&O produkter vi har på lager netop nu.