For os er det vigtigt at du modtager den bedste service. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os på info@bocopenhagen.dk og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Nedenstående vilkår og betingelser gælder for alle køb foretaget på www.bocopenhagen.dk.

DU HANDLER MED

BOCOPENHAGEN ApS
cvr. nr. 29804184
Lyngby Hovedgade 80
2800 Kongens Lyngby
e-mail: info@bocopenhagen.dk

BANG & OLUFSEN LYNGBY
Lyngby Hovedgade 80
2800 Kongens Lyngby
tlf. +45 45 87 86 00
e-mail: 2800@bocopenhagen.dk

BANG & OLUFSEN FREDERIKSBERG
Falkoner Allé 7
2000 Frederiksberg
tlf. +45 71 999 888
e-mail: 2000@bocopenhagen.dk

PRISER

Alle priser er i DKK og inklusiv 25% moms. Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer, ligesom vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden forudgående varsel.

BETALING

Du kan betale med følgende kort American Express, Dankort, Mastercard, Visa & Visa Electron.

Betalingsikoner på bocopenhagen.dk

Dit kredit-/betalingskort bliver godkendt til betaling på bestillingstidspunktet. Som en del af denne godkendelsesproces spærrer din bank et beløb på din konto svarende til købsprisen for ordren. Spærringen fjernes efter et antal dage, som fastsættes af banken. Du bliver ikke opkrævet betaling for varerne, før de er afsendt.

Så snart vi har modtaget din bestilling, sender vi en e-mail med ordrebekræftelse til dig. Denne er din sikkerhed for at ordren er gået igennem, og vil indeholde den samlede betalingssum samt et ordrenummer. Faktura vil blive sendt på mail efter varen er afsendt. Den gælder som din kvittering og garantibevis.

Det er ikke muligt at se faktura efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af faktura pr. e-mail, så send en e-mail til 2000@bocopenhagen.dk med ordrenummer påført.

Vi tilbyder ikke momsrefusion for ordrer placeret online på bocopenhagen.dk. Prisen er den pris, der er angivet ved siden af den pågældende vare på hjemmesiden på bestillingsdatoen.

FRI FRAGT ELLER AFHENTNING

FORSENDELSE

Lige så snart du har bestilt og betalt for dine produkter på https://bocopenhagen.dk, vil du modtage en bekræftelses-email fra os med en kvittering for din betaling samt ordre detaljer, såfremt du har skrevet den korrekte email adresse ved bestillingen. Når vores lager har ekspederet din ordre vil du modtage en ny email med information vedr. levering, track and trace nummer samt din digitale faktura. Vi kan ikke garantere, at vi har alle bestilte vare på lager, men vi vil altid sende eller klargøre til afhentning så hurtigt som muligt.

BOCOPENHAGEN tilbyder gratis levering på alle ordre over 500 kr. i følgende lande:

• Belgien
• Danmark
• Frankrig
• Holland
• Italien
• Norge
• Schweiz
• Spanien
• Storbritanien
• Sverige
• Tyskland
• Østrig

Alle ordrer bliver sendt med GLS eller UPS (udlandet) og vil blive leveret i dagtimerne – som hovedregel indenfor 1-2 arbejdsdage* i Danmark og 2-3 arbejdsdage udenfor Danmark, efter bestillingen er modtaget. Du kan til en hver tid følge din pakke via dit track and trace nummer du modtog i mailen fra os. Skulle der mod forventning opstå problemer eller forsinkelser i forbindelse med leveringen, vil du få besked via e-mail eller tlf. Såfremt der skal udføres monteringsarbejde, vil dette være på seperat regning.

Såfremt det er muligt at modtage varen på en erhvervsadresse, anbefaler vi at du udfylder felterne vedr. anden leveringsadresse. Ligeledes gør sig gældende hvis du ikke er hjemme til at modtage din levering, udfyld da venligst felterne vedr. anden leveringsadresse.

* BOCOPENHAGEN kan afsende ordre på alle arbejdsdage. Arbejdsdage er mandag til fredag. Venligst vær opmærksom på dette ved bestilling i weekenden. For eksempel, hvis du bestiller din vare en lørdag, vil din ordre blive sendt afsted den næstkommende arbejdsdag, som er mandag.

AFHENTNING PÅ FALKONER ALLE 7

Ønsker du at afhente din bestilling i vores butik på Frederiksberg, er du meget velkommen til det. Vi sender en mail med din digitale faktura, når din vare er klar til afhentning. Ved afhentning bedes kvittering og billed-ID medbragt. Bestilte varer skal være afhentet inden 7 hverdage, herefter annulleres ordren.

RETURNERING & REPARATION

FORTRYDELSESRET / RETURRET

Efter modtagelse af varen, har du 14 dage til at meddele din fortrydelse – dette bedes du gøre ved at sende en mail til 2000@bocopenhagen.dk Ved fortrydelse af køb skal varen senest 14 dage efter du har meddelt din fortrydelse, returneres til følgende adresse: Bang & Olufsen Frederiksberg, Falkoner Allé 7, 2000 Frederiksberg. Returpakken bør indeholde enten originalfakturaen eller en kopi heraf.

Når du returnerer en købt vare, skal den være i samme stand som ved modtagelsen. Ved forseglede varer, vil et brud på denne forsegling medføre en værdiforringelse svarende til 20% af købsprisen. Mærkater o.l. må ikke være fjernet fra varen, og det er vigtigt at varen er forsvarligt pakket ind. Vil du returnere eller ombytte en vare, skal du selv betale returforsendelsen. Vi anbefaler, at du sender retur med Post Danmark som pakkepost, så du dermed kan spore pakken. Det er din sikkerhed for, at varen når sikkert frem til os. Du har selv ansvaret for pakken, indtil vi har modtaget den.

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil refundering af købesummen ske snarest og senest 8-10 hverdage efter, at vi har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto.

BOCOPENHAGENS REPARATIONSPOLITIK (GARANTI SERVICE)

B&O PLAY produkter har fuld garanti i den specificeret periode, hvilket som regel er 2 år. Garantien gælder fra ordredatoen af den første kunde. Garantireparationer bliver udført af B&O PLAY. For at gøre krav på en reparation under garantien, henviser vi til Return Service, hvor du printer en returlabel, hvorefter produktet vil blive afhentet af UPS på adressen, der angivet på returlabellen.

Når produktet er modtaget af B&O PLAY, vil produktet enten blive repareret, eller hvis en reparation ikke er muligt, vil et nyt produkt vil blive sendt tilbage til den angivne adresse. Alle transportudgifter vil blive betalt af B&O PLAY som en del af garantien.

Generelle betingelser

1.    Garantien er kun gældende såfremt garantikortet er korrekt udfyldt, og ved fremvisning af original faktura med købsdato, model samt serienummeret på produktet. BOCOPENHAGEN har ret til at nægte garanti såfremt denne information er blevet væk eller ændret efter det originale køb.

2.    BOCOPENHAGEN’s forpligtelser er begrænset til reparation af defekten eller udskiftning af den defekte del eller efter eget skøn udskiftning af selve produktet.

3.    B&O PLAY er ikke ansvarlig for refusioner, krav og skader, der kan følge af uautoriseret reparation af produktet.

4.   Reparation eller udskiftning i henhold til betingelserne i denne garanti giver ikke ret til forlængelse eller fornyelse af garantiperioden.

5.   Garantien gælder ikke for andre end materiale-, design og håndværk sager.

REKLAMATION

Du har 24 måneders reklamationsret fra varen er leveret. Er varen beskadiget eller er der fejl og mangler ved modtagelsen af varen, beder vi dig straks rette henvendelse til os på tlf. +45 71 999 888. Vi vil gerne bede dig gemme emballagen og hjælpe os ved at tage et billede af den modtagne pakke og maile os sammen med dit ordrenummer. Det letter ekspeditionen betragteligt. Herefter tager vi stilling til, om varen skal repareres, ombyttes eller om der skal gives et nedslag i prisen.

Såfremt varen skal returneres til BOCOPENHAGEN, kan du enten fremsende varen med posten eller møde op personligt på ovenstående adresse og indlevere varen. Varen tilbagesendes til os på købers regning, efter fejlen er rettet returneres varen til kunden på vores regning.

Reklamation skal ske inden rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen. Du kan reklamere skriftligt eller mundtligt. To år efter modtagelsen af varen ophører retten til at reklamere i henhold til Købelovens § 83, stk. 1, medmindre andet er aftalt. Hærværk, misbrug, fejlbetjening, modifikationer eller lignende er ikke omfattet af reklamationsretten.

Bemærk BOCOPENHAGEN ApS skal kontaktes inden returnering.

Ved indsendelse af produkter, hvor angivne fejl og mangler ikke kan dækkes af en reklamation, vil vi opkræve et gebyr på kr. 200,00 inkl. moms. Derudover vil du blive opkrævet fragtomkostningerne.

FORBEHOLD FOR PRISFEJL, UDSOLGTE VARER MV.

Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.