Morten Gyrtrup, Indehaver

Morten startede sin karriere i branchen i 2000, hvor han med sin energi, flair for kvalitet og lækkert design blev ansvarlig for Bang & Olufsen afdelingen i Fona på Fisketorvet. Blot tre år efter at være startet som sælger i Bang & Olufsen Lyngby, blev Morten, d. 1. januar 2007, indehaver af butikken. I 2015 overtog Morten Bang & Olufsen butikken på Falkoner Alle, Frederiksberg, og blev dermed indehaver af Danmarks ældste Bang & Olufsen butik. Efter en totalrenovering af hele butikken, slog han i maj 2015 dørene op til en af Danmarks største og flotteste Bang & Olufsen butikker. Over 400 m2 fordelt på 2 plan spækket med lækker lyd, billed og design.

Med sine mange års erfaring og en særlig interesse for kvalitet, lækkert design, teknik og gadgets, har Morten en utrolig stor viden om, hvad der sker i den teknologiske verden. Han har et overblik og en sans for detalje, der gør ham til mester indenfor projektering og individuelle løsninger. Så mangler du en teknisk tovholder i dit hjem, er Morten manden, der kan hjælpe dig. Læs mere om individuelle løsninger her.

Book en demo med Morten her

Email: morten@bocopenhagen.dk
Telefon: +45 45 87 86 00 / +45 71 999 888

 

Emil Steen Nielsen

Emil Steen Nielsen, Store Manager – Lyngby

Emil har været med helt fra starten, da Bang & Olufsen Lyngby, som en af de første dedikerede Bang & Olufsen butikker, åbnede dørene i 1999. Emil er uddannet her i butikken og er et velkendt ansigt for mange af vores kunder. Hele 18 år er det blevet til, og dette skyldes ikke mindst Emils passion for design og indretning, der passer godt til Bang & Olufsens produkter. Emil brænder for at vise vores kunder den kvalitet og det design, som Bang & Olufsen står for. Han er stolt over, at vi i Danmark har et af verdens stærkeste brands med en meget spændende historie, der går helt tilbage til 1925. Emil er meget perfektionistisk og bestræber sig på at give den bedste og mest professionelle rådgivning, samt at indfri kundens ønsker og forventninger.

Book en demo med Emil her

E-mail: emil@bocopenhagen.dk
Telefon: +45 45 87 86 00

 

Lars Møller

Lars Møller, Lyngby

Lars er uddannet tekniker, en uddannelse han anvendte i forsvaret som sergent. Herefter startede han sin karriere som Bang & Olufsen sælger på Frederiksberg i 1991. Han har en stor passion for produkterne og beundrer det fejlfrie håndværk og de banebrydende muligheder. Denne passion førte til, at han i 2002 startede sin egen Bang & Olufsen butik i Hørsholm, hvor han solgte de eksklusive produkter i det Nordsjællandske indtil sammenlægningen med Bang & Olufsen Lyngby i 2011. Lars har over 26 års erfaring i branchen, og med sin tekniker uddannelse ved han, hvad han taler om. For Lars er det bedste øjeblik, når alt fungerer som det skal, og når kunden bliver positivt overrasket over at opleve produkterne i eget hjem.

Book en demo med Lars her

E-mail: lars@bocopenhagen.dk
Telefon: +45 45 87 86 00

 

Mads Ryge - BOCOPENHAGEN

Mads Ryge, Store Manager – Frederiksberg

Mads startede sin B&O karriere i butikken på Frederiksberg, hvor han allerede som 17 årig gik i lære som radiohandler. Uddannelsen tog fire år med skiftende perioder på Radiohandler Skolen i Ringsted og på gulvet i butikken på Falkoner Allé. Som færdiguddannet radiohandler fik Mads i 2001 job som butikschef i Bang & Olufsen Lyngby, hvorefter han i 2005 vendte tilbage som sælger i butikken på Frederiksberg. Efter et ejerskifte på Frederiksberg i 2007 startede han som butikschef i Bang & Olufsen Hellerup, hvor han var indtil han d. 1. maj 2015 for 3. gang i sin 18-år lange karriere vendte tilbage til Frederiksberg for at bestyre vores nye og totalrenoverede butik på Falkoner Allé.

Mads brænder 200% for brandet, produkterne, sine kunder og ikke mindst sit arbejde, som han mere ser som sin hobby end sit arbejde. Sagt med andre ord: Mads er en ustoppelig arbejdshest med B&O-blod i årene.

Book en demo med Mads her

Email: mads@bocopenhagen.dk
Telefon: +45 71 999 888

 

Patrick Birkedal, Frederiksberg

Patrick startede sin karriere i branchen i 1990, hvor han startede som elev i Fona Radio. Efter sin læretid fik han job i deres største afdeling og havde fra begyndelsen et specielt forhold til Bang & Olufsen. Med et diplom som topsælger af Bang & Olufsen samt et par år i kæden på cv’et, startede Patrick i 1994 i Bang & Olufsen butikken på Strøget. Patrick har sidenhen arbejdet på Kongens Nytorv, Nørrevoldgade samt Østergade inden han i 2016 startede her hos os i vores butik på Frederiksberg.

Med over 20 års salgserfaring af Bang & Olufsen produkter og dermed et stort kendskab til hele B&O’s produktportefølje er det vigtigste for Patrick, at kunden får en god oplevelse med en professionel rådgivning, som han kan stå inde for. Hvad enten det er et helt nyt setup, eller en opgradering af tidligere Bang & Olufsen produkter.

Book en demo med Patrick her

Email: patrick@bocopenhagen.dk
Telefon: +45 71 999 888

 

Kenneth Kampmann, Frederiksberg

Kenneth startede sin karriere som B&O sælger allerede som 22-årig, da han gik i lære som radiohandler hos Bang & Olufsen Odense. Efter 3,5 år i Odense, flyttede Kenneth i 2011 til København, hvor han tog en uddannelse som markedsføringsøkonom. Her har han siden været et kendt ansigt i Bang & Olufsen butikkerne på Kongens Nytorv, Strøget samt Frederiksberg.

For Kenneth er et B&O produkt ikke bare teknologi i flot indpakning. Udover det flotte design, er Kenneth betaget af, hvor meget der kan lade sig gøre rent teknisk med f.eks BeoLiving, Beolink Multiroom og hvor mange tanker der ligger bag udviklingen af produkterne herunder torturkammeret, designet, kvalitet samt materialevalget.

Det vigtigste for Kenneth er, at kunden har fået en god rådgivning og der ikke bliver oversolgt noget – Kunden skal have præcis, hvad der er lovet. Han brander for brandet og sætter en ære i at hjælpe vores kunder og få tingene til at lykkes.

Book en demo med Kenneth her

Email: kenneth@bocopenhagen.dk
Telefon: +45 71 999 888

 

Jannik Jensen, Frederiksberg

Da vi i sommeren 2015 søgte en elev til vores butik på Frederiksberg, var der ingen tvivl om, at Jannik var lige ham, vi stod og manglede. En glad, smilende og super imødekommende ung fyr, der til jobsamtalen stod han op kl. 4.00 for at tage hele vejen fra Viborg til København. Der var heller ingen tøven, da han satte sig i bilen med sin kæreste, og således flyttede hele deres liv og tilværelse til hovedstaden. Jannik blev færdig med sin uddannelse i september 2017, hvorefter han er fortsat som sælger i vores butik på Frederiksberg.

Jannik elsker kvalitet og lækkert design. Dette var bl.a. en af grundene til at han søgte ind som elev hos os. Men også den konstante udvikling, hvor der hele tiden skabes nye moderne teknologier, er noget af det der driver Jannik i sit arbejde med Bang & Olufsen. Det er super vigtigt at man som sælger, sætter sig ind i den nyeste teknologi og dermed kan vejlede samt hjælpe kunderne med at integrere den i deres hverdag.

Book en demo med Jannik her

Email: jannik@bocopenhagen.dk
Telefon: +45 71 999 888

 

Peter Doyle

Peter Doyle, Installatør

Peter er uddannet elektriker og parabol installatør i England, og startede sin karriere som Bang & Olufsen installatør i B&O butikken i Newcastle. Han blev fascineret af Bang & Olufsens produkter, da de var så anderledes i design, materiale og funktion. I foråret 2008 flyttede Peter til Danmark, hvor han startede som installatør hos Bang & Olufsen Lyngby. Peter er kendt for at tage sig den tid en installation tager og aldrig gå på kompromis. Ærlig, hensynsfuld, loyal og ikke mindst service minded, er de ord vores kunder beskriver Peter med. Alle vigtige egenskaber som kunderne værdsætter højt.

Læs mere om Peter her

 

Julie Stitz

Julie Stitz, Marketing

Julie er vores kvindelige islæt i firmaet. Julie kommer fra eventbranchen, hvor hun har arbejdet med levende markedsføring i 4 år. Hun har bl.a. været ansvarlig for samtlige Googles events og konferencer i Norden, og er derfor vant til at have mange bolde i luften. Julie jonglerer rundt med hjemmeside, webshop, events, vindues- og butiksudsmykning, Facebook, Instagram og meget mere, som var det en leg. Hun er perfektionist til fingerspidserne og sætter en ære i at selv de mindste detaljer, som ingen lægger mærke til, alligevel er der.

E-mail: julie@bocopenhagen.dk
Telefon: 45 87 86 00 / 71 999 888