MULTIROOM KAMPAGNE

Få en gratis Beoplay M5 multiroom højttaler med i købet, når du køber en Beoplay A9 MKIII*

MULTIROOM KAMPAGNE

ALL THE SOUND. IN ANY ROOM.

Få en gratis Beoplay M5 multiroom højttaler med i købet, når du køber en Beoplay A9 MKIII*.
Så du kan nyde lyden i mere end ét rum.

BEOPLAY A9 MKIII
FRA DKK 18.500,- INKL. BEOPLAY M5

BEOPLAY A9 MKIII: FRA DKK 18.500,- INKL. BEOPLAY M5 (VÆRDI DKK 4.500,-)

Beoplay A9 with Beoplay M5 - Kampagne

Et moderne designikon med en kraftfuld lyd. Et musiksystem der giver dig musik med stil og passion. Vælg mellem flere spændende farver og bentyper, og skræddersy din egen Beoplay A9. Beoplay A9 understøtter Apple AirPlay 2, Chromecast og Bluetooth, så du har frihed til at streame, som du vil.

Beoplay A9 er designet som et møbel, der som en skulptur giver kant og stil til indretningen. De dage, hvor man forsøgte at gemme sit store steroeanlæg væk, er forbi. Lige meget hvor du placerer din A9, vil den stå smukt og elegant.

Læs mere om Beoplay A9 MKIII lige her.
Vejl. pris DKK 20.000 for Bronze Collection / Smoked Oak

Beoplay A9 with Beoplay M5 - Kampagne

Vejl. pris DKK 18.500 for Standard farverne hvid og sort inklusiv Beoplay M5 i valgfri farve
Vejl. pris DKK 20.000 for Bronze Collection / Smoked Oak inklusiv Beoplay M5 i valgfri farve

Et moderne designikon med en kraftfuld lyd.

Et musiksystem der giver dig musik med stil og passion. Vælg mellem flere spændende farver og bentyper, og skræddersy din egen Beoplay A9. Beoplay A9 understøtter Apple AirPlay 2, Chromecast og Bluetooth, så du har frihed til at streame, som du vil.

Beoplay A9 er designet som et møbel, der som en skulptur giver kant og stil til indretningen. De dage, hvor man forsøgte at gemme sit store stereoanlæg væk, er forbi. Lige meget hvor du placerer din A9, vil den stå smukt og elegant.

Køb Beoplay A9 MKIII med en GRATIS Beoplay M5 lige her.

BEOPLAY M5
GRATIS MED I KØBET
VÆRDI DKK 4.500,-

Designet til at passe ind overalt

Beoplay M5 er en alsidig højttaler med True360-graders lyd- og touch-betjening. Med et udvalg af forskellige højttalerfronter i varme tekstiler og koldt aluminium er det nemt at integrere Beoplay M5 i din indretning og dit Multiroom system.

M5 er designet til at stå i flere eksemplarer rundt omkring i hjemmet. Stil den, hvor du vil. Så passer den ind eller skiller sig ud – det bestemmer du. Coveret på M5 er lavet af et særligt uldtekstil skabt af den anerkendte danske tekstilvirksomhed Kvadrat. Det er let at skifte til et cover i en anden farve, så M5 altid passer perfekt ind i din indretning.

Læs mere om Beoplay M5 lige her – Værdi DKK 4.500

Beoplay M5 Natural - Kampagne

* Tilbuddet gælder en gratis Beoplay M5 i valgfri farve ved køb af en Beoplay A9 MKIII i valgfri farve.
Kampagnen kører t.o.m. den 31. dec. eller så længe lager haves og kan ikke overdrages, konverteres til kontantrabat eller kombineres med andre tilbud/kampagner.