TILBUD B&O

Her finder du et overblik over aktuelle tilbud og kampagner på alle produkter fra B&O PLAY og Bang & Olufsen. Skriv eller ring endelig til os, hvis du er interesseret i at høre mere om en igangværende kampagne eller tilbud.

 
 
Black Friday Teaser 2017 - dk

B&O BLACK FRIDAY

B&O Black Friday er din årlige chance for at få din Beoplay musikenhed til en fantastisk lav pris. Forkæl dig selv eller køb den perfekte julegave til en der vil få julelys i øjnene, når de åbner din lækre B&O gave. Tag et kig på alle vores lækre produkter fra B&O PLAY så du er klar til fredag d. 24. november – Du finder hele vores produktsortiment her:

B&O PLAY SHOP

KOM IKKE FOR SENT!

Vi vil anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev med løbende Black Friday informationer. De populære modeller udsælges hurtigt så bliv informeret om vores tilbud på email. Vi ses d. 24. november!

RETUR- OG BYTTEREGLER

Vi giver naturligvis 14 dages fuld returret iflg. vores web betingelser og mod fremvisning af faktura. Herefter tilbyder vi at bytte til andre varianter/farver t.o.m. d. 7 januar 2017. Så du kan trygt købe dine julegaver her hos os :o)

LEVERINGSFORHOLD PÅ BLACK FRIDAY

Det er altid muligt at afhente dit nye BeoPlay produkt i vores butikker på Frederiksberg eller i Lyngby. Såfremt du ønsker dette, bedes du afvente en email fra os, som vi sender, når din vare er klar til afhentning. Afsendelse af pakker vil ske indenfor 1-2 hverdage.

36 mdr. finansieringstilbud til B&O tilbud

FINANSIERINGSKAMPAGNE

DU BEHØVER IKKE AT VENTE

Nu kan du købe et Bang & Olufsen produkt og betale det over de næste 36 måneder. Helt uden ekstra omkostninger.

Læs mere om vores finansieringskampagne her, hvor du også kan se et udvalg af vores produkter.

Finansiering kan ikke kombineres med andre igangværende tilbud og kampagner samt webpriser.

B&O CYBER MONDAY

Nåede du ikke at få fingrene i dit yndlings B&O produkt til årets Black Friday? Fortvivl ikke! Vi fortsætter hele weekenden t.o.m. mandag d. 27. november, hvor vi holder B&O Cyber Monday. Men vent ikke for længe – de populære modeller ryger hurtigt, så tag et kig på alle vores lækre produkter fra B&O PLAY så du er klar til weekenden, hvor det går løs!

B&O PLAY SHOP

KOM IKKE FOR SENT!

Vi vil anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev med løbende Cyber Monday informationer. De populære modeller udsælges hurtigt så bliv informeret om vores tilbud på email. Vi ses d. 27. november!

MODTAG NYHEDER

Hør fra os, når vi har spændende nyheder at fortælle dig. Hold dig opdateret med vores tilbud, kampagner, nyheder og invitationer til events. Skriv dig op her og modtag vores nyhedsmail. Vi udsender i gennemsnit et nyhedsbrev om måneden.

B&O TV PRISER

Få et hurtigt overblik over priserne på vores Bang & Olufsen fladskærme samt tilbehør her. Hvad enten du er på udkig efter et TV til stuen, køkkenet eller soveværelset, har vi det du lige står og mangler. Få knivskarpe billeder, fantastisk lyd og lækkert design.

BeoVision 11

HØJTTALER PRISER

Er du på udkig efter nye højttalere til din bolig? Få et overblik over priser samt tilbehør på vores trådløse og ikke-trådløse højttalere fra Bang & Olufsen her. Skab liv og stemning med højttalere fra B&O og nyd den optimale lydoplevelse.

BeoLab 18